Verdens største producent af mousserende vin også fremstillet under eget navn. Freixenet laver vin. Meget vin. Freixenet var de første i Spanien til at fremstille Cava i Champagne-kvalitet, og de har fortsat deres sejrsgang lige siden.
Cava har fået en stigende popularitet i takt med at bobler er blevet et verdensomspændende fænomen.
Freixenets Cordon Negro og Carte Nevada fører an i en gruppe af mousserende, Cavaer solgt i over 100 lande. Vinene bliver lavet på vineriet Sant Sadurni d’Anoia. Freixenet laver vine i 16 af verdens mest populære vinregioner. Fra Californien I USA til Argentina og La Rioja I Spanien. Det er nu femte generation af Freixenet, der driver Freixenet, som har rødder helt tilbage til 1861, og præcis som i starten er familiens mål meget enkelt at lave de bedst mulige vine. Freixenet er foregangmænd i branchen for hele tiden at bruge den nyeste og den bedste teknologi. For Freixenet er målet at hjælpe forbrugeren med at gøre enhver fejring ekstra speciel.
Catalonien er hjemmet
Freixenets hjem er i Penedès sydvest for Barcelona. Et område der internationalt er kendt som Cava-land. De rullende bakker i landskabet er beskyttet mod vinde fra øst af Garaf Massif og fra kolde vinde fra nord af Montserrat Mountain. Området er begunstiget med masser af sol og en næringsrig, rød jordbund (rød jord er en bestemt type rødfarvet jord, der dækker lidt mere end 10 % af jordens overflade). Det er fuldstændig optimale betingelser for at lave mousserende vin. Cava. Cava er en beskyttet betegnelse for vin, der skal opfylde nogle ret stramme krav for at kunne kalde sig selv Cava. Det er blandt andet krav, som at Cavaen skal være lavet på bestemte druer og med den traditionelle metode, som man også laver Champagne på, kaldet,  methode champenoise. Champagnemetoden på dansk. Når man laver vin efter Champagnemetoden, så gennemgår vinen gæring nummer to på flasken.