De skønne og elegante bobler fra Freixenet kan bruges til andet end kun at blive nydt “rene”.
Drinksopskrifter med de 3 Cava-varianter fra Freixenet.
Rosado Sorbet
Antal personer: 8
Ingredienser
1 flaske Freixenet Rosado Brut, afkølet
8 kugler hindbærsorbet
Friske hindbær til pynt
Fremgangsmåde
Kom 1 sorbetkugle i hvert hvidvinsglas. Top med Freixenet Rosado Brut og pynt med friske hindbær.
Servér straks.
Bubbly Mojito
Antal personer: 8
Ingredienser
1 flaske Freixenet Carta Nevada Dulce, afkølet
1 dl hvid rom
2 dl friskpresset limesaft
Ca. 30 friske mynteblade
8 knuste isterninger
8 limeskiver til pynt
Fremgangsmåde
Knus myntebladene sammen med isen i en skål/morter. Fordel i 8 lave glas (whiskyglas eller vandglas). Rør limesaft og rom sammen og fordel i alle glas og rør godt rundt. Top med Freixenet Carta Nevada Dulce og pynt med limeskiver på glassets kant.
Servér straks.
Sparkling Margarita
Antal personer: 8
Ingredienser
1 flaske Freixenet Cordon Negro Brut, afkølet
1 dl Triple Sec eller Cointreau
2 dl friskpresset citronsaft
Lidt ekstra citronsaft til pynt
Fint salt
Fremgangsmåde
Kom lidt citronsaft i en underkop og salt i en anden underkop. Dyp glassenes øverste kant (gerne cocktailglas eller lign.) i citronsaften så kun kanten bliver våd, og så i salt. Rør Freixenet Cordon negro Brut, Triple Sec/Cointreau og citronsaft i en kande og fordel straks i alle glas uden at røre frost-kanten.
Servér straks.
Rigtig god fornøjelse.