Forberedelserne til juleaften er for de fleste mangfoldige. Har du, som noget essentielt for at julemaden og vinen går op i en højere enhed, styr på, hvad du egentlig bør servere for at få den bedste oplevelse? Mange tænker måske ikke over, at det rent faktisk er muligt at gøre julemiddagen endnu bedre, hvis man bruger lidt tid på at sætte sig ind i hvilke vintyper, der passer bedst til den danske julemiddag.
Vidste du, at til kransekagen kl. 24 nytårsaften, er det mere fordelagtigt at servere en sød Cava eller lignede, da den matcher det søde bedre end den mere tørre udgave af mousserende vin, mange serverer på det tidspunkt? Den tørre udgave af eksempelvis Cava eller Champagne egner sig bedre som apéritif eller til Dronningens Nytårstale kl. 18.
vinØen anbefaler Freixenet Cava Carta Nevada Dulce til at skåle med kl. 24 til kransekagen og
Freixenet Cava Cordon Negro Brut til Dronningens Nytårstale.
Læs mere om vinene under vin i hovedmenuen.Â
GODT NYTÃ…R!