Del torskefileten i stykker, der kan deles med 4. Vend torskestykkerne i lidt mel med salt og peber. Brun dem på begge sider på en varm pande. Læg torskestykkerne i en bradepande og bages i en forvarmet ovn i 15 min. ved 170 grader.
Halver aspargesene på langs og gnid dem med salt og peber. og dryp med olie. Læg dem i et ildfast fad og hæld saften fra 1 lime over. Bag dem i ovnen ved 170 grader i 12 min.
Til tomatsovsen hakkes hvidløgene. Hæld olie i en gryde og svits hvidløgene heri. Hak tomaterne groft og kom dem ned i gryden. Lad det koge sammen i 4 min. Tilsæt hvidvin og hønsefond og lad det koge i yderligere 10 min. Blend det hele og hæld det tilbage i gryden gennem en sigte. Varm saucen op og tilsæt smørret. Rør det godt sammen.
Anret torskestykkerne og aspargesene sammen med tomatsaucen og server straks med godt groft brød