Skær rødløg, løg, hvidløg og chili i små tern. Skær også peberfrugterne i tern.
Varm olien i en gryde eller sauterpande. Svits løg, hvidløg, chili og peberfrugt i 3-5 min. Kom de flåede tomater i og lad det hele simre i 25 min. Smag til med salt og peber. Salsaen skal serveres varm til denne ret. (Den kan også bruges kold som dip til nachos).
Bagte søde kartofler
Vask kartoflerne. Skær kartoflerne i bÃ¥de og vend dem med paprika, spidskommen, olivenolie og salt. Grill dem pÃ¥ en varm grill. NÃ¥r de har fÃ¥et flotte grillmærker, kan de evt. lægges pÃ¥ stanniol og bages/grilles færdige – de skal have cirka 30 min i alt.
Grill hver side af kødet i 5 min. Pak steaken ind i stanniol og lad den hvile i 10-15 min.
Når kødet har hvilet færdig, skæres der 1 cm tykke skiver på tværs af kødtrådene.