Grillede jomfruhummere med citron-persillemarinade og små italienske boller
Antal personer: 4
Fremgangsmåde
Tilberedningstid: ca. 1 time og 35 min for jomfruhummerne - ca. 2 ½ time for bollerne
Flæk hummerne fra hale til hoved og træk nænsomt den sorte tarm ud.
Læg hummerne i en aluminiumsbakke.
Citron-persillemarinade
Pres 2 fed hvidløg i en skål. Kom saften fra citronen ned i skålen sammen med olivenolien.
Hak persillen fint og kom den i. Rør det hele godt rundt. Smag til med salt og peber.
Kom citron-persillemarinaden over jomfruhummerne. Lad dem marinere 1 times tid.
Grill hummerne på hver side i 3 min ved høj varme, direkte på risten.
SmÃ¥ italienske boller – ca. 30 stk.
Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt og lad det stå i 5 min.
Bland herefter mel i (det bedste resultat opnås med røremaskine).
Kør blandingen i 7-10 min. Dejen skal være flydende.
Lad dejen hæve i 1½ – 2 timer.
Fyld muffinformene ¾ op med dej og bag bollerne 14 min ved 225 grader varmluft.
(Bollerne har et gyldent skær, når de er færdige).