Pestomarineret kyllingebryst med serranoskinke og bønnesalat med quinoa
Antal personer: 4
Fremgangsmåde
Tilberedningstid: ca. 2 timer
Pesto
Kom 1 dl olivenolie i en blender sammen med hele hvidløg og ost. Kør det hele sammen i 30 sek.
Kom basilikum, pinjekerner og havsalt i og kør igen i 30 sek. Supplér evt. med mere olie for at opnå den ønskede konsistens.
Opbevar pestoen i et glas eller en skål i køleskabet. Den kan holde sig i 14 dage.
Pestomarineret kyllingebryst med serranoskinke
Marinér kyllingebrysterne i pestoen i 1 time. Rul et stykke serranoskinke omkring hvert kyllingebryst og grill dem ved mellemvarme i 8 min på hver side. (De må ikke få for meget varme, så bliver serranoskinken for tør).
Bønnesalat med quinoa
Kog quinoa efter opskriften på posen. Giv bønnerne et let opkog og køl dem af. Halvér agurken og skrab kornene ud med en teske. Skær den halve agurk i skiver. Skær cherrytomaterne i både. Vend det hele sammen. Kom dressingen over.
Dressing
Skær peberfrugten i grove tern og kom ternene i en blender sammen med hvidløgsfeddene og olivenolien. Blend godt. Tilsæt sennep, honning og eddike og kør det i 15 sekunder.
Smag til med salt og peber.
Servér de marinerede kyllingestykker med bønnesalaten.