Bland det med 1 tsk. tørret oregano + 1 tsk. tørret basilikum + lidt peber (ingen salt)
Â
Pizzasauce (helt fra bunden – kan laves dagen før)
1 løg
3 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 kvist timian
2 tsk. tørret oregano
2 dåser flåede tomater
Salt og peber
Hak løg og hvidløg fint. Svits det i olivenolien i en lille gryde. Hak timian og kom det i gryden.
Drys tørret oregano i og lad det simre et par minutter.
Kom de flåede tomater i og lad det simre i 20 min uden låg. Smag til med salt og peber.
Rul pizzadejen ud på bordet. Kom pizzasauce på bunden, derefter revet ost. Kom de tynde skiver kartoffel på. Her kan også bruges søde kartofler uden skræl. Læg til sidst serranoskinken på. Bag evt. hver pizza 8-10 min ved høj varme (ca. 225 grader), hvis du ikke vil bage pizzaerne på grillen.