Kom kartoffelstykkerne i en frysepose sammen med olie, salt, peber og krydderier efter eget valg, hvorefter posen rystes for at fordele oliemarinaden.
Hæld kartoflerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag kartoflerne i ca. 45 min.
Brun kødet godt på begge sider i smør på panden og drys med salt og peber. Læg hver steak på et stykke stanniol.
Hak løget fint og skær peberfrugterne og champignonerne i skiver. Svits det hele på panden og krydr med salt og peber. Skær tomaterne i både og fordel dem på kødet sammen med de øvrige grøntsager og basilikum. Luk stanniolpakkerne og sørg for, at sammenføjningerne vender opad, så skyen ikke løber ud.
Læg pakkerne i ovnen i 15-18 min.lad dem trække 5 min inden servering.