Skær spidskålen i tynde strimler og kom dem i en skål. Halvér granatæblet, så kernerne kan pilles ud – og kom dem oven i spidskålen. Blanchér edamamebønnerne i kogende vand i 3 min. Si vandet fra og køl dem ned igen. Kom dem over i skålen med spidskål og granatæble.
Dressing
Olivenolien hældes i en skål. Hæld eddike og soyasauce i og pisk eller blend det godt. Tilsæt honning og mynte – brug med fordel en stavblender, så får du en mere ensartet dressing. Smag til med salt og peber.
Hvis du ønsker en lidt spicy dressing, kan du også blende en chili i.
Hæld dressingen over salaten og vend det hele godt sammen.
Krydr tunsteaksene med salt og peber. Grill dem ved høj varme og i meget kort tid (ca. 1 min på hver side). Gnid evt. grillristen med en rå skive kartoffel, så sidder tunsteaken ikke fast.